Vi tar på oss alla typer av uppdrag oavsett komplexitet. Med hjälp av vår moderna maskinpark och skickliga personal kan vi arbeta på både känsliga och svåråtkomliga platser och miljöer. Vi investerar löpande i vår utrustning för att snabbt, enkelt och säkert kunna lösa våra kunders problem – stora som små.

Ett urval av våra referensprojekt

Varför Håltagarna Söder?

Våra kunder består till större delen av kommunala och privata Bygg- och Fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Exempel på anläggningar som vi arbetar med är bostäder, kontor och butiker. Vi tar på oss alla typer av uppdrag oavsett komplexitet. Vi arbetar på både känsliga och svåråtkomliga platser och miljöer.

Kompetens och erfarenhet

När det gäller håltagning finns det nästan inga begränsningar. Vår målsättning är att vara en av de ledande i Skåne inom håltagning. Med vår kompetenta personal, gedigna utrustning och 35-åriga erfarenhet inom håltagning, är vi väl rustade för fortsatt tillväxt och utveckling av både metoder samt arbetssätt.

Noggrannhet och engagemang

För oss är hela processen viktig, från första kontakt till sista handslaget. Hela upplevelsen för dig som kund ska vara tillfredsställande och positiv. Vi är noggranna och engagerade i alla våra projekt. Vi håller vad vi lovar och lämnar alltid arbetsplatsen städad när vi är klara.

En långsiktig och personlig partner

Håltagarna Söder ska vara den självklara partnern i Skåne inom håltagning i betong och alla förekommande sten baserade byggnadsmaterial. Vi är kreativa, tar initiativ och är alltid nyfikna på nya arbetsmetoder inom nya arbetsområden. Vi arbetar resurssnålt och vi sätter alltid kunden i fokus.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med håltagning?