OM OSS

HSAB började som ett enmansföretag 2003 och är idag ett härligt gäng anställda med över 30 års erfarenhet. Sedan dag ett har vi arbetat i syfte med att erbjuda Er som kund det bästa inom håltagning och betongborrning. Vi vill inte bara utföra ett bra arbete, hela processen från första kontakt till sista handslaget skall vara för dig som kund tillfredsställande och positiv. I vårt arbete med att ständigt utvecklas. Vi på HSAB är måna om våra kunder, precis som vi vill som kund bli servad. Vi har en fantastisk gruppsamverkan bland vår personal. För oss var det inga konstigheter, det är viktig nog oavsett om man är stor eller liten. Detta är kort och gott vår vision, ett löfte vi ständigt strävar efter att upprätthålla.

Hsab vision

Våra kärnvärden

ENTREPRENÖRSANDA

EFFEKTIVITET

ANSVARSTAGANDE

KNOW-HOW

VISION

Håltagarna Söder är den självklara partnern i Skåne inom håltagning i betong och alla förekommande stenbaserade byggnadsmaterial. Vi är kreativa, tar initiativ och är alltid nyfikna på nya arbetsmetoder inom nya arbetsområden. Vi arbetar resurssnålt och vi sätter alltid kunden i fokus.

Vår målsättning är att vara en av de ledande aktörerna i Skåne inom håltagningsbranchen. För att nå dessa mål satsar vi på kunskaps- och effektivitets- förbättrande åtgärder som yrkesutbildningar för anställda, utveckling av metoder och arbetssätt.

SAMARBETEN

Våra kunder består till större delen av kommunala och privata Bygg- och Fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi strävar efter att uppnå en god relation med våra kunder för ett långt och förtroligt samarbete. Exempel på anläggningar som vi arbetar med är bostäder, kontor och butiker.

Sagt om HSAB:
“Vi behövde ha tag i en håltagare som hjälpte till vid en renovering av ett apotek i Landskrona. HSAB utförde jobbet till belåtenhet. Vi kommer definitivt använda oss av dom igen när vi behöver håltagning utförd.” – Bettina på Active Inredning & Montage AB – Se Referensjobb

MILJÖPOLICY

Håltagarna Söder AB skall verkas för en säkrare arbetsmiljö för den egna personalen samt för berörda utomstående sidentreprenörer och allmänhet. All industriell verksamhet påverkar miljön, så även vår. Därmed har vi också ett ansvar för att denna påverkan begränsas så långt som möjligt.

Vi skapar rutiner så att all vår personal har rätt utbildning inom miljöområdet, förstår varför och är kompetenta i sitt arbete. Håltagarna Söder verksamhetsområde är Håltagning och Rivningsarbeten. Härvid arbetar vi ur arbetsmiljösynpunkt.

Letar du efter en håltagare? Tveka aldrig att fråga oss!